CP 18

SEJE ILDSJÆLE SØGES!

Til juli 2018 finder Carpark Festival endnu en gang sted under Bispeengbuen på Frederiksberg. Derfor åbner vi nu op for interesserede ildsjæle, der ønsker at være med til at sætte Frederiksbergs hyggeligste musik- og kulturfestival op!

Deadline:
Søndag d. 26. november 2017
Ansøgning sendes til benjamin@carparkfestival.dk

Indhold:
Fuldt navn, alder, mail, telefon

Helt kort om dig selv:
Erfaring fra lignende, uddannelse, fremtidsplaner, drømme etc.

Valg af klynge
Skriv hvilken af de seks klynger du ønsker at blive en del af. Helst både med en 1. og 2. prioritet. Notér også hvis du har et ønske om at blive klyngeleder i klyngen – den koordinerende person i klyngen, der også sidder i projektets styregruppe.
Efter endt deadline vil projektlederen ud fra de tilsendte ansøgninger sammensætte klyngerne efter bedste evne, og vende tilbage med den endelige klyngestruktur inden for den nærmeste fremtid. Foreningen Carpark Festival kan desværre ikke garantere at alle ansøgere får en plads på projektet, men stræber efter at opfylde alles ønsker. Kontakt Benjamin Randbøll (projektleder), hvis du har spørgsmål.

CARPARK FESTIVAL 2018 - KLYNGER

Administration

Administration er Carpark Festivals forvaltende klynge. Det er denne klynge der sidder med projektets budget og bl.a. står for indhentning af tilladelser fra kommunen. Fundraising er et bærende element for Carpark Festival og det vil være administrationsklyngen der finder og uddelegerer relevante økonomiske puljer som skal søges. Administration er en enorm vigtig klynge, og medlemmer af denne vil fra start få et stort ansvar og opnå erfaring indenfor fundraising, økonomi, kommunikation, kontraktudarbejdelse, projektstyring, strategisk planlægning og meget andet.

Aktiviteter

Aktivitetsklyngen er for alvor den kreative klynge hos Carpark Festival. Det er klyngens ansvar at stå for aktiviteter under festivalen og for udsmykning af hele området. Der skal udarbejdes en plan for aktiviteter under festivalen, som går i spænd med festivalens identitet. Der skal koordineres og laves aftaler med eksterne aktører, som fx kunstinstallatører og meget andet. Du vil som del af aktivitetsklyngen få erfaring med udvikling/design, innovation, planlægning, koordinering, samarbejdspartnere, skabelse af oplevelsesrum og meget mere.

Mad og drikke

Mad og drikke er for Carpark Festivals foodies og connoisseurs. Klyngens ansvar er at festivalen kan levere et skarpt udbud af mad til vores gæster og et bar-setup som både kan please og tjene penge. Arbejdet i Mad og drikke-klyngen består derfor hovedsageligt i udvikling af bar- og mad-koncept, koordinering med leverandører, vagtplanlægning med mere. Som del af Mad og drikke vil du få erfaring indenfor service, bar, samarbejdspartnere og meget andet.

Frivillig- og social

Frivilligklyngen er Carpark Festivals mest sociale og koordinerende. Frivilligklyngen vil være ansvarlige for at udarbejde strategier, rekruttere frivillige, aktivere og inddrage lokalområdet og generelt koordinere alt mellem frivillige og festivalen. Klyngens arbejde er virkelig vigtig for et projekt som Carpark Festival. Man vil som del af frivilligklyngen kunne opnå erfaring med frivillighed, koordinering, strategisk planlægning, socialt arbejde, catering, planlægning og meget andet.

Kommunikation

Kommunikation er Carpark Festivals ansigt udadtil. Klyngen vil have ansvar for festivalens samlede kommunikative udtryk og opgaver, bl.a. med festivalens arbejde på de sociale medier Facebook og Instagram.
Klyngens medlemmer vil stå for udviklingen af kommunikationsplaner, annonceringer, kontakt til presse, grafik, fysisk markedsføring og meget mere. Som medlem af kommunikationsklyngen vil du kunne opnå erfaring med kommunikation, sociale medier, pressekontakt, grafisk design, strategisk planlægning og meget andet.

Musik/Produktion

Musik/produktion er for Carpark Festivals musik-entusiaster. Musik/produktionsklyngen har ansvaret for at sammensætte et skarpt musikalsk line-up og for at den tekniske del af festivalproduktionen fungerer optimalt. Arbejdet med booking af talentfulde artister er naturligvis vigtigt for en festival, og man vil yderligere beskæftige sig med opgaver som koncertproduktion, budgetter, produktionsplaner, scene-design/opbygning, strøm, leje af gear med mere. Som medlem af musik/produktionsklyngen vil du få erfaring inden for booking, produktion, budgetstyring, strategisk planlægning og meget andet.

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Telefon: +45 28 19 86 44
Mail: info@carparkfestival.dk

BYGGET AF