Frivillig på CP19?

Skal du være en del af Carpark-familien?

I Foreningen Carpark tror vi på, at kultur kan gøre en forskel og bringe mennesker tættere sammen. Derfor vil vi give byrummet nye betydninger og gøre områder, som Bispeengbuen på Frederiksberg, til steder, hvor det giver mening at være og opholde sig.

På Carpark Festival arbejder mere end 30 frivillige ildsjæle hvert år på at gøre arrangementet til en succes! I 2018, på festivalens 5. år, kunne vi således præsentere mere end 4000 deltagere, over 20 upcoming bands og et hav af aktiviteter!

Den 26. og 27. juli 2019 går det løs igen, og lige nu søger vi seje ildsjæle, der vil være med i planlægningen.

Opgaverne er forskellige. Vi søger både til vores Atmosfære-klynge, til Musik, til Kommunikation, til Administration, en Frivillig-koordinator og en Projektleder, der kan hjælpe til med det overordnede, kølige overblik.

Projektleder

Holdet bag Carpark Festival 2019 søger nu en projektleder, der primært vil skulle arbejde med proces - og have det kølige overblik over festivalens klyngearbejde.

Organisationen bag festivalen har igennem 5 år opbygget en masse erfaring, så du vil komme ind i et miljø med masser af power. Erfaringer med økonomistyring og lignende kulturevents vil vægte højt.

Kommunikation

Kommunikationsklyngen er en af Carpark Festivals største klynger. Her arbejder vi med udvikling og eksekvering af kommunikationskampagner, med video og billede, med presse, med sociale medier såsom Instagram og Facebook, med udvikling og vedligehold af festivalens hjemmeside, med festivalens grafiske udtryk og med den interne kommunikation.

Som en del af vores seje Kommerz-team vil du kunne prøve dig selv af på mange forskellige parametre. Der er højt til loftet, og vi er ikke bange for at eksperimentere med nye koncepter og idéer.

Musik

Siden festivalens begyndelse, har Carpark Festival kunnet præsentere nogle af Danmarks allerstørste talenter indenfor genrene rock, pop og hip-hop. Som en del af Musik-klyngen forventer vi, at du ved, hvad der rør sig på den danske musikscene, at du er nysgerrig, opsøgende, og at du er klar på at lytte flere hundrede artister igennem på vores bandkampagne.

OBS: Gruppen er delt op i to.
Lytteudvalget er med til at vælge al musik på programmet. Det samme er Musikklyngen, men man vil derudover også skulle arbejde konkret med informationsdokumenter, kontrakter, kommunikationen med bands og med konceptudvikling.

Administration

I administrationsklyngen arbejder vi med festivalens ‘rammer’. De primære arbejdsområder i klyngen er fundraising, budgetplanlægning, sponsoraftaler og samarbejde med eksterne partnere såsom Frederiksberg Kommune, fonde og myndigheder.

Administrationsklyngen er for dig, der gerne vil have en forståelse for, hvad det kræver at opbygge festivaler og arrangementer fra bunden af. I klyngen er der mulighed for meget ‘hands-on’ arbejde, en masse ansvar og indflydelse på festivalen. Hvis du gerne vil gøre en forskel og se dit arbejde blive omsat til konkrete resultater - så er administrationsklyngen noget for dig!

Atmosfære

Carpark Festival er ikke bare en musikfestival - det er også en kulturfestival i bredere forstand. I Atmosfæreklyngen planlægger vi festivalens aktiviteter og udsmykker festivalområdet sammen med eksterne partnere. Skal næste års festival byde på GrillTennis, Croquis, kulørte lamper eller måske en bil-installation?

Interesserer du dig for innovation, kunst, oplevelsesdesign, koncept- og programudvikling? Så er Atmosfæreklyngen noget for dig!

Frivillig- og ildsjælekoordinator

Rollen som frivillig- og ildsjælekoordinator er for dig, som interesserer sig for samspillet mellem mennesker og proces-koordinering. Som koordinator, vil din primære opgave bestå i eksekveringen af Carpark Festivals frivillig-strategi, samt håndtering og rekruttering af festivalens frivillige.

I Foreningen Carpark stræber vi efter at udvikle og dygtiggøre festivalens ildsjæle. I forlængelse heraf vil du i rollen som koordinator få ansvaret for at styrke det interne netværk, professionelt såvel som socialt.

Som frivillig- og ildsjælekoordinator vil du sidde i festivalens styregruppe. Du vil derfor være med til at diskutere, influere og præge festivalens fremtidige udvikling.

Overordnet

Foruden en masse sociale arrangementer, mødes klyngerne mindst hver anden tirsdag i tidsrummet 18.30-21.30. Det forventes, at du er engageret på arbejdsmøderne, og at du afsætter tid til at være med.

Hvordan ansøger du?

Send en ansøgning med din 1. og 2. prioritet, max 10 linjer om din motivation og et CV.

Send til frivillig@carparkfestival.dk

Deadline den 20. november 2018

Har du spørgsmål, kan du skrive til bestyrelse@carparkfestival.dk.

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Mail: bestyrelse@carparkfestival.dk

BYGGET AF