Farveblind

Den elektroniske producer-duo Farveblind brugte både 2016 & 2017 på at sætte ild til danseglade musikfans over hele landet med deres hårdtslående koncerter. Duoen opnåede hurtigt en kult-lignende status på de danske dansegulve på baggrund af deres eksplosive liveshows.

Farveblind hæver niveauet & ligger i kølvandet til deres debut EP, hvor første single udspil lander til marts. Den unge producerduo er kendt for, at tænke stort & ikke give meget for janteloven, se blot på duoens SCC koncert på Spot Festival 2017 hvor de afsluttede et maraton af hele 5 koncerter på 2 dage med en fyldt midnats koncert i Scandinavian Congress Center.

Farveblind har indgået et samarbejde med den anerkendte producer Steve Dub der bl.a. har produceret navne som New Order, Moby & The Chemical Brothers. Farveblinds musik handler om at nedbryde grænser - for musikken og for menneskerne der skaber den. På tværs af landet grænser, finder vi også Farveblind ́s nye featuring Paul Stephan.
Den røde tråd er gennemgående tema. Der fastholdes det farlige & tunge, kendte mod det ukendte, IDM mod punk. Farveblind har formået, at skabe deres egen genre indenfor IDM.

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Telefon: +45 28 19 86 44
Mail: info@carparkfestival.dk

BYGGET AF