Klaptrae

Klaptrae er et soloprojekt der tog sine første skridt med udgivelsen “1” i vinteren 2017. Musikken har afsæt i et akustisk univers, der bliver mødt af elektroniske elementer i en legende og levende produktion. Lytteren vil blive taget igennem en inderlighed, der bl.a. udforsker knitrende detaljer i sangene “Soffie” og “Be My Love Act I”, og de mere storladne og intense følelser i “Answers” og “Be My Love Act II”. Sangene varierer meget i deres udtryk, men har alle én ting til fælles: kærlighed. Forelskelsen fylder meget, hvad enten det drejer sig om tekstuniverset eller nerven af sangene, og er derfor også det omdrejningspunkt der gør at Klaptraes sange altid har følelserne helt uden på tøjet.

Hvad enten Klaptrae optræder solo eller med band, kan man forvente et svævende tæppe af lyd, der frit bevæger sig i et land, hvor et akustisk univers sagtens kan blive fremført i en elektronisk verden. Dette gør, at Klaptrae er en meget særlig koncertoplevelse, der sammen med sine ambitiøse visuelle udfoldelser er en oplevelse publikum kan se frem til
og tage med videre.

Klaptrae har allerede skabt opmærksomhed hos Vidundergrunden på P6 Beat, og hos den anmelderroste musikblog Musik Mig Blidt samt Regnsky. Også Karrierekanonen og Barometeret har lyttet med ordene “Den er bare så lækker trist ... den fik mig simpelthen til at græde første gang jeg hørte den”, og skriver: "vi får gåsehud på den helt rigtige måde”, “vi er helt fortryllede af Klaptraes smukke musikalske univers” og ”kan du lide Bon Iver, så skal du høre Klaptrae!”. Det amerikanske magasin Hilly Dilly skriver om Klaptraes udgivelse: “the Danish singer-songwriter creates a piece of true and pure beauty that is capable of shifting your soul into a different stratosphere of emotion ... a creator of lovelorn, gut-wrenching folk with occasional electronic flourishes to boot.”

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Telefon: +45 28 19 86 44
Mail: info@carparkfestival.dk

BYGGET AF