MANILA

“I MANILA bærer vi en opfattelse af, at den offentlige, danske musikscene mangler kant. Hverken lyttere eller musikere udfordres sjældent, og det prøver vi at lave om på. Vi bestræber os på at lave en ny form for pop-musik, der tør mere end hvad den nuværende danske pop-scene tillader. Vi har derfor skruet op for sanseindtrykkene og ned for jantelovsmentaliteten. Med andre ord, går vi efter at lave musik, der rent musikalsk og grafisk udstråler energi, farver og storladenhed.“

MANILA er et band fra København som blev grundlagt i 2016. Siden dannelsen har de eksperimenteret med elementer fra mange forskellige genrer, og har fundet en fælles interesse i de tight, groovy elementer fra fra 70’ernes motown scene. Dette, blandet sammen med en kølig, hårdtslående og stilet tilgang til den nye danske synthpop, munder ud i en potent lydbølge af underdelinger, lækre detaljer og catchy omkvæd, der tager dig alle de rigtige steder hen.

Sekstetten har efter 3 succesfulde singler og en række fyldte koncerter på Københavns undergrundsscener samt enkelte festivaler, opnået både spilletid på P3 og P6, samt vundet Karrierekanonens ‘Ugens Kanon’ og med deres seneste single ‘Disco’ nået førstepladsen på P3’s alternative hitliste, Barometerlisten - MANILA er således på støt kurs mod toppen.
Denne aften bliver en forsmag på, hvad fremtiden har i vente af bandet.

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Telefon: +45 28 19 86 44
Mail: info@carparkfestival.dk

BYGGET AF