Ravi Kumar

Ravi Kumar er en hårdtslående elektronisk rap duo, bestående af rapper Sharon Jeanelle Kumaraswamy og producer Aske Knudsen.

Med karismatiske og flabede Sharon i front, i følgeskab med tunge, basfyldte beats, leverer duoen et bud på Danmarks næste rap-diva. Lydbilledet er før blevet sammenlignet med en krydsning af Missy Elliott, en trippende M.I.A og Beastie Boys til technofest i en forladt maskinhal. Catchy hooklines, og titler som “Fuck this shit, I’m gonna be a princess” ætser sig ind på hjernen af publikum, og liveshowet minder om en festlig udgave af en demonstration, minus vold og molotov cocktails.

Ravi Kumar blev dannet i 2016, og allerede i 2017 begyndte duoen så småt at vække opsigt. Med koncerter på bla. SPOT festival, et hav af kollegie og kollektiv-koncerter, blev Ravi Kumar synonym med en intens og festlig live-optræden. I 2018 kom duoen i Soundvenues søgelys, da de blev udråbt som et af de mest lovende nye danske navne. Dette blev yderligere manifesteret, da KarriereKanonen også valgte Ravi Kumar som én af deres 12 udvalgte til deres SPOT- festival showcase. Udover at sprede sin musik gennem liveoptræden, er duoen ved at lægge sidste hånd på deres debut EP “sub”, der udkommer i 2018.

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Telefon: +45 28 19 86 44
Mail: info@carparkfestival.dk

BYGGET AF