VAKT

VAKT er poetisk pop, der sender dig tilbage til lange nætter og uforløst kærlighed. Den københavnske kvintet, der består af fem barndomsvenner, har sammen skabt et drømmende univers, hvor svømmende synthflader og stram rytmik skaber ramme om de lyriske danske tekster.

Bandets elektroniske og på én og samme tid organiske lydbillede kombineret med frontsangerinden Solvigs romantiske tekstunivers og upolerede vokal skaber et unikt rum, hvor man i en rus af eufori drages af nuet.

VAKT blev dannet i 2016, men bandet har samarbejdet siden 2011, hvor der er blevet eksperimenteret, genremæssigt og kompositorisk, for at finde ind til kernen af deres lyd og nye projekt. Det seneste år har de samarbejdet med producerduoen i Panalama Studio, hvor de netop har indspillet deres første EP, hvad bandet selv betegner som ”det officielle startskud på projektet”.

Medlemmerne af VAKT har hver især stor erfaring med at spille live, og de er nu klar til at levere et intenst og sjælfuldt liveshow sammen, når de spiller deres dugfriske numre. Med finesse formidler de rå følelser uden omsvøb, og med deres vedkommende samt velkomponerede numre er VAKT klar til at indtage scenen.

Carpark Festival
Under Bispeengbuen, 2000 Frederiksberg
Telefon: +45 28 19 86 44
Mail: info@carparkfestival.dk

BYGGET AF